Blogger Review

imahtalks

“Selain daripada rawatan resdung di atas, ada berita baik untuk korang. Terdapat juga cara mudah dan tidak menyakitkan dapat membantu mengurangkan masalah resdung juga membantu merawat masalah jerawat iaitu dengan menggunakan Sabun Seri Emas.”

ayuarjuna

“Ai memang ada masalah resdung, so bila dah guna selama seminggu memang terasa perbezaannya. Bertambah baik!”

eyzamiel

“Muka aku rasa segar dan jerawat yang naik pun dah mula mengecut.. So, kepada sesiapa yang masih tercari-cari produk untuk Resdung dan jerawat.. korang Bolehla layari ke website ni”

schanazri

“Jerawat di belakang badan pun makin kurang sebab memang aku sabun sekali belakang badan.”

atikahnorbaki

“Dalam 5 hari waktu penggunaan, aku perasan yang hidung aku rasa sangat ringan dan selesa. Lagi satu yang buat aku sangat teruja, sejak aku guna sabun Seri Emas ini bintik hitam di sekeliling hidung aku hilang. Kulit muka menjadi sangat lembut. ”

ciklilyputih

“Dah kurang rasa bersin waktu pagi lepas mandi. Kalau tak dah macam nak terkeluar biji mata bila bersin tuh tau”

hanimhashim

“Disebabkan sabun Seri Emas ini tidak mengandungi bahan kimia, jadi aku rasa selesa sangat bila menggunakannya setiap hari, pagi dan malam tanpa meninggalkan kerengsaan (tidak selesa) pada kulit”

mieranadhirah

“Kesimpulannya? Saya amat menyukai sabun muka ini dan ianya lebih berkesan dan mujarab daripada sabun muka yang saya pakai selama ini.  Terasa jeragat dan bintik hitam semakin mengurang dan pori semakin mengecil. Dan sememangnya kulit merasa lebih licin dan bersih dengan jangkamasa lebih lama”

akuvsdiashadhira

“so seriously rasa lembut and licin sangat-sangat kulit muka lepas cuci guna sabun Seri Emas ni. Macam kulit baby lak rasa. Dan lagi yang bestnya, walaupun shad ni kategori yang resdung biasa-biasa saja, shad perasan dekat area-area hidung, dah tak gatal-gatal dah macam dulu.”

 

 

 

 

Advertisements