Produk

resdung seri emas

Sabun muka Seri Emas (Seri Emas Formulasi Resdung) sejenis sabun buatan tangan yang diperbuat dengan 50% campuran madu dan selebihnya ialah kombinasi herba semulajadi iaitu bunga tanjung, kulit kayu manis, minyak kelapa, kunyit dan ekstrak buah delima, ia 100% halal keluaran dan hak milik penuh bumiputera.

Kualiti penghasilan sabun amat kami titik beratkan hinggakan kami mengeluarkan belanja yang mahal utk menghasilkannya secara 100% buatan tangan (HANDMADE). Untuk keraskan sabun ambil masa 2 minggu kerana kami tidak mahu menggunakan bahan kimia yang membolehkan sabun keras hanya dalam masa beberapa jam sahaja. Sabun ini 100% di perbuat dari bahan semula jadi dan Kualiti yang kami berikan ialah kualiti paling tinggi bagi kelas soap bar kerana ianya bebas sebarang bahan kimia.

Formulasi ini telah diuji dan digunapakai hampir 10 tahun dan kini pemilik formulasi ingin kongsikan kepada umum dengan niat Anda mendapat faedah daripada penggunaannya. Hanya dengan penggunaan 2-3kali sehari, insyaAllah Sabun Muka Seri Emas mampu membantu melegakan simptom resdung anda serta yang mempunyai masalah kulit pada muka. Kesannya boleh dirasai seawal 7 hari penggunaan berterusan.

dalam-website-01

CARA PENGGUNAAN SABUN MUKA SERI EMAS

Hanya perlu buihkan pada tangan dan sapu pada muka dengan putaran menaik dan kemudian bilas.Sekiranya mengalami gatal gatal hidung. Gosok lebih lama di bahagian kiri dan kanan hidung. biarkan dalam 2-3 minit kemudian baru bilas dengan air.

KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

Sabun muka Seri Emas di luluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Untuk menyemak sila ke www.pharmacy.gov.my.

No Pendaftaran : NOT140200231K

kkm-malaysia

BAGI YANG BERMINAT UNTUK DAPATKAN PRODUK INI BOLEH TERUS WHATAPPS SE60 KE 013-2298329

Beli Online

Harga Sabun Seri Emas

RM60
RM50

Termasuk kos penghantaran seluruh Malaysia

Anda boleh membuat pesanan secara terus kepada kami semudah menghantar SMS seperti berikut:

Taip SMS : SE60
Hantar ke : 013-2298329

Arahan pembayaran akan dihantar ke telefon anda

Hubungi Kami

Jika anda mempunyai pertanyaan mengenai produk kami anda boleh terus menghubungi kami di nombor berikut. Kami akan menjawab segala pertanyaan anda.

+6013-2298329

Advertisements